Godkväll! Idag har jag minsann flängt runt. Jag klev upp upp redan vid sju och satt på tåget mot hemstaden vid halv nio. På tåget redigerade jag det här studentbilderna på min fina vän Linnea. Hon är så himla bra den tjejen. Hon har möter alla människor med en öppen hand och har så fina värderingar. En riktig guldklimp från topp till tå vill jag lova er, som alltid får en att må bättre. Peronligen blev jag väldigt nöjd med bilderna, trots att solen sken med sin frånvaro. Jag tycker liksom att dess karaktär ändå passar med Linnea som person. Inte för sött, utan en skön blanding med salt. 

Väl framme på stationen var bilderna klara och jag blev upphämtad av Evelina, som var så snäll och hängde med på ett av mina bröllopsjobb. Vi bytte plats, jag satte mig bakom ratten och sedan for vi ner mot - Göteborg. Så himla slöseri på miljön, men står bilen i Skövde så får det bli så. "Som tur var" åkte vi vidare mot Lilla Edet efter en snabbare visit hemma hos brudparet där herrarna fixade sig. Vädret var ingen höjdare idag, men trots det fick jag få till många lyckade bilder på den otroligt vackra paret. Jag visar upp de så fort jag kan!
 
När arbetstimmarna var klara begav vi oss med tomma magar hemåt Skövde igen. Som tack för hjälpten stannade vi till på Glädje, där jag bjöd min snälla vän på middag. Det var så gott! Evelina åt en fisk- och skaldjursgryta med lax och torsk, medan jag tog mig en klassisk och genialiskt god entrecóte. Nu är det en trött och helt utslagen Linn som sitter bland familjen framför tv:en. Imorgon väntar en tidig uppgång, tåg tillbaka till Göteborg och sedan en arbetsdag på det. Men jag klagar då inte, på måndag tar jag en veckas semester. 

Ha en fortsatt trevlig kväll! 
Nu ska jag kolla på fotboll igen. Grattis Brasilien! Heja Colombia. 

lämna ett avtryck i bloggens hjärta


« vem är du? hänger du här ofta?


« din e-postadress? lugn och fin, det är bara jag som ser den.

« har du en egen blogg, hemsida eller något annat dylikt?

nå, vad ville du säga mig?