Godmorgon! Här sitter jag vid köksfönstret och ser ut över en disig stad. Om några timmar är det dags för mig att inviga det första bröllopet här nere i Göteborg. Jag är så himla peppad, det ska bli roligt! För min del, kunde vädret inte varit bättre. Dock förstår jag kanske om brudparet vill att solen ska tittade fram. Men för mig, är det perfekt. Hur som helst, mycket mer än så har jag inte tid att skriva. Det är en hel del som ska fixas. Som att tömma alla minneskorten, reka utrustningen, putsa linserna och ladda batterierna. Även det där att välja rätt kläder, är alltid lite extra jobbigt inför bröllopsfotograferingar. Man vill ju se stilig ut, men måste samtidigt kunna arbeta i det. Förra året, på det bröllopet som ni ser ovan, hade jag på mig klänning. Det gör jag inte om. Men trots det, tog jag nog min absolut favoritbild när det kommer till bröllop den dagen. Därför bjuder jag på en favroit i repris så att säga. 

Ha en fin lördag allesammans!


 
Tycker hela utrycket i den här bilden påvisar hur jag mår just nu. Livet är asbra! Dock är ju så himla trött av allergin. Kom knappt upp ur sängen förut när klockan ringde, farligt. Nåväl. Igår jobbade jag till elva och idag börjar jag vid elva. Och som ni vet, när Linn hänger på Liseberg om dagarna blir det inte så mycket bloggeribloggera. Men imorgon förstår ni, har jag min första bröllopsfotografering här i Göteborg. Vilket ska bli så himla roligt. Söndagen följer sedan upp med fem stycken studentfotograferingar och en gravidfotografering. Det är så himla roligt när man får efterfrågningar. Då sträcker jag lite extra på mig faktiskt. Men nu kära ni, måste jag läsa igenom manualen till Kållerado. Jag har nämligen uppkörning idag och det är den sista attraktionen innan jag är helt klar med mitt område. Wihoo, heja Linnis!
 


 
 
 
 
 
 
No heaven can heaven be, if my horse isn't there to welcome me. Tänkte även att jag skulle dela med mig av de här bilderna från fotograferingen med Moa och Star. Jag blev riktigt nöjd och gillar speciellt alla somriga färger. Jag valde faktiskt att dra ner tonen i allt det gröna för att markera just Star lite mer och inte låta all grönska ta överhand. Jag tyckte faktiskt att det blev riktigt tjusigt. Det ser så härligt ut och de är så himla fina tillsammans.