Lördagen bjöd på minst lika fint väder och eftersom skogen låg precis intill, spenderade vi lite tid i den. Jag blev så glad av alla knoppar och blommor som slagit ut. Åh så härligt. Martin och hans bror Hampus, kanske var en aning för optimistiska och gick i kortbyxor hela helgen. Jag själv ha burit kläderna på och förökat fräknar som bara den. 
 
Alla dessa bilder på blommor och blad, kanske inte är det roligaste att skylta med här på bloggen,
men nu är det vår och om det är någon gång om året som det är godkänt. Så är det just nu.
 


 
 
 
Helgens ofattbara väder fick bloggen lida lite av, men jag får hoppas att det inte blev någon större skada skedd. Efter fredagens jobb bestämde jag och pappa oss för att inleda grillsäsongen. Solen sken, det var varmt ute och fåglarna kvittrade. Som jag har längtat! På tallriken serverades det grillade kotletter, klyftpotatis, en fräsch sallad och bearnaisesås. Hur gott som helst vill jag lova! Efter en väl lagad måltid tog jag bilen ut till Lerdala. Martin var också på besök i hemstaden, eller ja, byn i hans fall. Så i helgen, spenderade jag flitigt min tid ute på landet tillsammans med honom. 
 


 
Imorgonbitti ska jag göra ett fotouppdrag åt Skövde Kommun och istället för att behöva gå upp i ottan, sover jag i min gamla bädd i Skövde istället. Åh, det ska bli så roligt att träffa lillebror igen, det var ett bra tag sedan nu. Därför har jag tvingat med honom i bilen när mamma ska hämta upp mig på perrongen, hih. Som ni kanske anat, sitter jag på tåget igen. Fast jag tycker det är rätt skönt ändå, jag får liksom saker gjort när jag flyger över rälsen. Just nu arbetar jag fram ett omslag till en väns nya låt. Gah, tycker det är så kul att pilla lite i Illustratior. Har blivit allt för lite grafiskt skapande det senaste. Något jag känner att jag måste ändra på.