Så mina kära vänner, nu har jag äntligen tagit plats i soffan efter en hektisk söndag. Som tur var lättade trycket framåt eftermiddagen och allting blev väldigt trevligt. Jag och Evelina tog oss en tripp upp till Simsjön för varsinn kulglass på en brygga i solen. Det var härligt! Efter någon timma begav vi oss mot stationen och hoppade på tåget till Göteborg.

Jag vet inte om hela dagens utlopp for ur mig när vi var tvugna att stressa oss på tåget. Men min näsa bara öppnade sig och ner föll ett hellregn med näsblod. Om jag inte hade varit allt för upptagen med trycka upp ett kvitto i näsan och sedan krampandes sträcka hakan mot taket - hade jag velat spotta på alla i kupén. Givetvis inte Evelina som for ut på en tur i tåget efter papper. Varför reagerar inga? Damerna mitt emot mig tittade med avsky på mina blodiga händer och resten av människorna vände bort sina ansikten när jag sökte deras blickar. Efter ett tag kom Evelina, som genomsökt de toaletterna, tomhänt. Allt papper var slut. Hon sa det högt och tydligt, jag sa det ännuuu högre så att folk skulle på något vis hjälpa mig, som satt där i nöd. "Vaaa, fanns det verkligen ingeeet papper på tåget?" Ingen reaktion. Hepp. Så jag bad istället Evelina knyta upp min sko och ge mig min strumpa att kladda blodet i. När jag sedan fick av mig strumpan och tog den upp i ansiktet blev jag avbruten av damen som satt vid bordet höger om oss. "Vill du ha lite papper? Jag har några servetter här i fickan." Men åh. TACK. När blodet inte slutade rinna på en halvtimma och alla servetterna var röda, smugglade Evelina upp en tampong som jag med våld fick trycka upp i min lilla näsa. Nåväl. Den funkade fint. Men den där blödande näsan har hälsat på lite väl mycket det senaste. Jag tror minsann att någon bör dra ner på tempot lite.

Hela ens dag brukar bli lite urbalans när den startar med att man försover sig, så ja, söndagsdansen blev lite staplig idag. Trots det har jag haft riktigt lyckade fotograferingar under dagen och känner mig väldigt nöjd med resultaten (som jag så småningom visar upp för er). Hur som haver. Jag mår bra och nu ska jag kolla färdigt på Going The Distance

Jessica

Underbara sommar!

Svar: åh tack så mycket! :)
Linn Carlsson | Fotograf

2014-06-02 @ 07:21:41
URL: http://photohugs.se
Kärlek och Politik

Jösses! Hade ingen aning om hur din dag började - och inte märktes det på dig heller, du verkade lugn som en filbunke?! :)

Tack för en fin fotosession, vi ser fram emot bilderna!! :)
~Titti & Leif

Svar: Haha, vilken tur!Bilderna kommer inom kort, det är mycket nu med jobb från alla håll! :)
Linn Carlsson | Fotograf

2014-06-02 @ 22:25:38
URL: http://karlekochpolitik.blogg.se
lämna ett avtryck i bloggens hjärta


« vem är du? hänger du här ofta?


« din e-postadress? lugn och fin, det är bara jag som ser den.

« har du en egen blogg, hemsida eller något annat dylikt?

nå, vad ville du säga mig?