Godmorgon folks! Hjälp, vilken stressig morgon jag har haft. Jag hade ställt in rätt tid på alarmet igår, men glömde sätta på det. Så, en halvtimma innan tåget gick från stationen, for jag upp ur sängen i ren förskräckelse (men det var ju trots allt tur att jag ens vaknade). Men vet ni vad? Jag hann. Något jag däremot fick strunta i men som behövdes - var att duscha, äta, klä mig vettigt och borsta tänderna. Nåväl. Jag är förvånad över att jag inte glömde någonting i kameraväg mitt i stressen. Men det var väl bra tur det! Nu när jag ska genomföra en hel drös med fotograferingar denna söndag. Hur som helst, det är bra att min mamma är så fin. Hon ska plocka mig vid tåget i Skövde och ha med sig en liten matsäck som jag kan förtära under dagen. Du är underbar!
 
Hur som haver är jag väldigt trött. Det känns som jag har använt den mening på tok för mycket det senaste, men så är det just nu. Gårdagen bjöd på ett långt arbetspass med bröllopsfotografering. Först var det fotografering med brudparet i Trädgårdsföreningen, följt av vigsel i Dicksonska Palatset. Efter den kort och borgliga ceremonin knallade hela följet ner till Lilla Bommen, där vi tog taxifärja ut till Styrsö där resten av kvällen spenderades på Pensionatet. Jag tycker att det var ett så härligt bröllop och paret var helt underbara! 

Efter den sista timman tog jag mig ner mot färjan och begav mig in mot stan igen. Där efter spenderade jag kvällen tillsammans med Martin och våra fina vänner. Lördagen, som blev väldigt lång, avslutades på en takterass intill Ullevi. Där tog vi del av Summerburst's sista timma. Det var iallafall väldigt mysigt att ligga nerbäddad i en brassestolt och titta på den avslutande ljusshowen. Men eld och raketer och allt. 
 
Nåväl. Jag var nog uppe några timmar för länge och får väl helt enkelt skylla mig själv, som försov mig idag. Men men. Hoppas ni alla får en väldigt fin söndag och första juni. Nu ska jag ringa min mormor som fyller år!
 

Mammi

Hoppas du får en fin dag! Ses snart älsklingsgumman! Kram

Svar: puss på dig!
Linn Carlsson | Fotograf

2014-06-01 @ 08:40:52
Maria Ekblad

Fyy, det är hemskt när man försover sig så :/ Hela dagen blir konstig...

Svar: Jaaa! Som tur var blev den rätt bra ändå tillslut :)
Linn Carlsson | Fotograf

2014-06-01 @ 10:11:59
URL: http://dreamsof.se/
Jessica

Ingen kul start att börja med stress. Hoppas resten av dagen blir bra! =)

Svar: nej, det är hemskt! men resten av dagen blev riktigt fin :)
Linn Carlsson | Fotograf

2014-06-01 @ 10:38:44
URL: http://photohugs.se
Annika

Fina bilder :)

Svar: åh tack! :)
Linn Carlsson | Fotograf

2014-06-01 @ 15:30:00
URL: http://blogofphoto.webblogg.se
lämna ett avtryck i bloggens hjärta


« vem är du? hänger du här ofta?


« din e-postadress? lugn och fin, det är bara jag som ser den.

« har du en egen blogg, hemsida eller något annat dylikt?

nå, vad ville du säga mig?