Hejhej och hallå gänget. Här har motorerna gått sig varma på ett bra tag, så jag tänkte att jag skulle ändra på det. Nu när det är mycket som händer framåt hösten och allt. Som att jag ska börja skolan igen, men inte minst, få mina rutiner tillbaka (där bloggandet givetvis finns medräknat). Under sommaren har jag hängt lite mer på Instagram och där hittar ni mig under namnet Barfotalinn

Just nu sitter jag nerkurad i hemstaden tillsammans med mamma framför tv:en. Det är mysigt och vi kollar på Idol som rullat igång igen. Wiho. De senaste dagarna har jag spenerat med vänner och familj här på hemmaplan. Det har varit grillkvällar, regn, fotograferingar, konfirmation, utflykter och en hel del skratt. Idag har det däremot varit höst ute på riktigt. Regn och rusk och ett rent helvete. Men jag tappar då inte humöret, jag ska ju flyga till Rhodos på söndag med tre av de bästa vännerna jag har. 
 
Numera jobbar jag inte längre heltid på Liseberg, utan några glesa Lördagar lite då och då under hösten. Parken har gått in i lågsäsong förstår ni. Det känns lite vemodigt vill jag medge, men rätt skönt ändå. Imorgon ska hela gänget ha kräftskiva och det ska bli såå himla roligt. 
 

lämna ett avtryck i bloggens hjärta


« vem är du? hänger du här ofta?


« din e-postadress? lugn och fin, det är bara jag som ser den.

« har du en egen blogg, hemsida eller något annat dylikt?

nå, vad ville du säga mig?