Gårdagskvällen blev så himla grym. Alla Lisebergare hade kickoff inför den kommande säsongen och stämningen var helt underbar. Helix bjöd på ett grymt åk! Parken bjöd på gratis mat på de fyra restauranger som var öppna. Även Ben & Jerrys's baren var öppen för gratis glass. Hahah, ni förstår?! Nåväl. Jag åkte så många attrationer att jag var typ halvt spyfärdig hela kvällen. Det blev lätt så när det inte var några köer. Känslan att slippa hoppa ur sin vagn i Ballder och sedan forstätta ett varv till, var ju helt otroligt underbar. Kvällen avslutades på Tyrolen, där vi skålade och sjöng med till trubadurens klyschor. Stämningen när en pub fylld med ungdomar sjöng med till Känn ingen sorg för mig Göteborg, var ju helt lyrisk. Det var med ett leende på läpparna och ett vingligt sinne, som jag och min kärlek Martin tog bussen hem vid midnatt. Tack för en grym kväll!
 
Och näää. Ingen bryr sig om bildkvalitén i onyktert tillstånd och nu dagen efter, gör jag det inte heller. Därför bjuder på några bilder på nyfunna vänner och kollegor. Min sommar på Liseberg kommer bli episk. Jag känner det redan nu. Wiho. 

Stephanie Nyberg

Åh vad avundsjuk jag blir!!
Sökte jobb på Liseberg i sommar utan framgång.. men får försöka igen nästa år helt enkelt. Verkar ju himla kul att jobba där! :)

Fullständigt älskar din blogg förresten, så inspirerande och du är väldigt duktig på att skriva. Kram på dig från en annan Göteborgare! (bor lite utanför Göteborg men ändå hehe)

Svar: Ja, testa nästa år igen! Det verkar än så länge vara hur roligt som helst :)Och tack så mycket, vad glad och rörd jag blir! KRAM
Linn Carlsson | Fotograf

2014-04-25 @ 12:54:04
URL: http://nnybergs.blogg.se/
lämna ett avtryck i bloggens hjärta


« vem är du? hänger du här ofta?


« din e-postadress? lugn och fin, det är bara jag som ser den.

« har du en egen blogg, hemsida eller något annat dylikt?

nå, vad ville du säga mig?