Hallå där, det är fredag. Idag ska jag tillbringa dagen åt att diska, städa, dricka juice och kanske ta mig en promenad. Jises, det lät till och med värre än vad jag hade tänkt mig. Hur som haver. Ikväll ska jag och Martin ta tåget till Skövde. Det blir helg fylld med kalas förstår ni och det vill vi ju inte missa. Imorgon ska jag fira min goa vän Moa som fyller 21 och på söndag ska släkten fira mig! Jag fyller ju faktiskt 20 på tisdag. Det kan man ju inte riktigt tro. Iallaflall inte jag. Och mamma. Och pappa kanske. Nåväl. Back to business. Det är ett berg med disk i köket och någon gång måste jag ju börja. 
 
Bilderna är från gårdagens klädnad. Skinnjacka och polotröja går alltid hem.


 
 
 
 
Gårdagskvällen blev så himla grym. Alla Lisebergare hade kickoff inför den kommande säsongen och stämningen var helt underbar. Helix bjöd på ett grymt åk! Parken bjöd på gratis mat på de fyra restauranger som var öppna. Även Ben & Jerrys's baren var öppen för gratis glass. Hahah, ni förstår?! Nåväl. Jag åkte så många attrationer att jag var typ halvt spyfärdig hela kvällen. Det blev lätt så när det inte var några köer. Känslan att slippa hoppa ur sin vagn i Ballder och sedan forstätta ett varv till, var ju helt otroligt underbar. Kvällen avslutades på Tyrolen, där vi skålade och sjöng med till trubadurens klyschor. Stämningen när en pub fylld med ungdomar sjöng med till Känn ingen sorg för mig Göteborg, var ju helt lyrisk. Det var med ett leende på läpparna och ett vingligt sinne, som jag och min kärlek Martin tog bussen hem vid midnatt. Tack för en grym kväll!
 
Och näää. Ingen bryr sig om bildkvalitén i onyktert tillstånd och nu dagen efter, gör jag det inte heller. Därför bjuder på några bilder på nyfunna vänner och kollegor. Min sommar på Liseberg kommer bli episk. Jag känner det redan nu. Wiho. 


 
 
 
 
 
 
 
Torsdag. Vid lunchtid begav jag mig till Angelica. Hon satte Ebba på sitt bröst i sittselen och sedan knallade vi ut i solen en sväng. Våren är så otroligt fin här nere i Göteborg. Åh. Vad jag trivs. Efter någon timma satte vi oss på Espresso House's uteservering i Vasa för varsin grillad surdegsmacka och frapino till lunch. Jag tog en med smak av mango och mynta, supergod! När Ebba vaknade efter att vi suttit och gluttat folk på en parkbänk i Vasaalén en stund, begav jag mig hemåt igen. Bara en snabbis. För snart är det dags för Liseberg.