Hej. Veckostressen för denna gång är över. Puh.. Tid att andas ut. Även fast det bara är onsdag har veckan varit så sjukt hektiskt. Har jobbart på redaktionen om dagarna och frilansat om kvällarna. Igår fick jag möjligheten att lyssna och prata med Petter. Vilket var riktigt häftigt. Måste medje att jag blev lite starstruck. Hehe. Hur som helst, utan någon vidare förberedelse höll jag under kvällen en presentation på Pecha Kucha Night i Skövde. Jag var nervös som tusan. Men det blev nog rätt bra tillslut och jag känner mig väldigt stolt över att jag inte backade. Därför har jag nu ett enda stort lyckorus inom mig. Dels för att jobbet gick bra under dagen, att jag fått spenderade lite tid åt min gamle vän Niclas, som jag inte umgåtts med på år - och sen givetvis för att jag klarade ännu en utmaning. Wiho.

Bilden är tagen av Tuana Aziz 
Yo folks. Sitter just nu nere på redaktionen och tar igen lite dötid med andra nödvändighter. Försöker förebereda mig inför Pecha Kucha Night som jag lite i sista minuten blev indragen i. Det är ett presentationsevent kan man säga och drivs helt ideellt av några eldsjälar i skövde. fyra tillfällen per år. Under varje event bjuds sex presentatörer in som vardera har med sig tjugo bilder. Varje bild visas i tjugo sekunder och sedan så skiftas det automatiskt till nästa bild. Så det går riktigt snabbt! Presentatörerna är blandade och pratar om väldigt skilda ämnen. Det som kännetecknar är att man har en passion för något. Det ska inte kännas för reklamigt och sälj, utan mer allmänintressant för publiken.
 
Min tanke är att jag ska prata kring ämnet "Du blir ingenting om du går Media". Som förhoppningvis kan väcka lite andra tankar kring kreativa utbildningarna och vägval. Det är redan nu på onsdagkväll klockan åtta på Sällskapet, i Skövde Kulturhus. Dock har jag fastnat lite vad det gäller presentationen, att välja ut tjugo av sina egna bilder var svårare än tänkt. Så om ni har någon favorit av alla fotografier jag knäppt av, får ni gärna dela med er. Puss & tack på förhand.


 
modell Ida Bohman
utrustning Canon EOS 60D + Canon EF 50mm f/1.4 + reflexskärm silver
 
I fredags hade jag en magisk fotografering på en av stadens finaste platser. Jag blev så nöjd med bilderna och hoppas att även Ida tyckte att det var värt att stå barbent i den bitande kylan i någon timma. Nästa gång lovar jag att du får ha byxor på dig. Hehe. Åh. Blir så glad jag när får till ett bättre reslutat än vad jag väntade mig. Men det får jag sätta punkt för idag. Börjar jobba om sex timmar. Så lite sömn, kanske vore något.