Hej igen bloggen. Det blev ju dessvärre bara ett mobilinlägg från Thailand, men det är ett gott tecken ska ni veta. Resan var helt underbar och jag är jättedeppig över att vi är hemma igen. Mer om resan ska jag uppdatera er om när jag tagit tag i bilderna, innan det får ni se lite av min julafton som firades hemma i Sverige tillsammans med släkten. Det var en mysig jul. Men nästa år, packar nog min familj väskorna och flyger utomlands. 


Hello folks. Just nu sitter vi rummets balkong och gottar oss i den sista solen för dagen. Idag har vi varit på tre stränder, ätit gott, busat med apor, badat som bara den och bränt oss. Helt kalasgo start på resan. Igår när vi kom ner var vi rätt sega efter den långa turen hit och gick i säng rätt tidigt, det blev en fjorton timmar lång sömn. Nåväl, mer mobilbloggande för den här gången blir det inte. Vi har det iallafall hur bra som helst och ikväll ska vi på beachparty. Ha det gott!
Hej mina vänner. Från och med nu blir det mobilinlägg. Har inte med datorn ner till Thailand, så några smaskiga kamerabilder lär inte dyka upp här på ett tag, inte förrän vid jul iallafall. Men jag tänkte bjuda på lite smått och gott från resan via min iPhone 5s. Hoppas det duger så länge! Nåväl. I skrivande stund sitter jag på tåget ner mot Göteborg för ett sista stopp. Tidigt imorgon beger vi oss med buss mot Oslo och sedan tar vi flyget till Bangkok. Måste medge att jag har lite resfeber, så ikväll ska vi köpa oss en pizza för att få lite ro i magen. Jag röstar för kebab.