Precis som utlovat smög han in i mitt rum i natten, precis som en riddares skugga. Kröp ner tätt intill och bara höll om mig. Åh. Jag har verkligen världens finaste pojkvän. För att visa min uppskattning när morgondimman tätnade utanför fönstret - gjorde jag lite frukost på sängen. Nu några timmar senare har han ännu inte klivit ur sängen, jag själv har pillat med det ena och det andra, pysslat om honom samt legat bredvid och sett han andas in lugnet från drömmarnas värld. Det tär att köa 12 timmar för att se Coldplay från frontrow skulle jag tro.. pfff struntsnack Martin. Jag är iallafall avis. Nu ska vi bege oss mot en kväll i Göteborg. Jag tippar på att vi ska sova. Haha puss.

Om jag flyttar kommer jag nog nästan sakna det här mest. Mitt älskade rum. & inte kan jag ta med mig globen alla resor fram och sen tillbaka igen. Så jag och Martin har köpt en till. Puss.


Hjälp. Har precis skrivit klart min projektarbetsplan och insåg att jag har en hel del att stå i. Hoppas det går vägen och att jag står där i maj med boken Staden ingen behövde. Fast det kanske inte är någonting som man kanske ska hålla tankefabriken igång med såhär mitt i natten. Blir ju bannemig bara trött av att andas. Så godnatt. Imorgon när jag vaknar kommer Martin ligga bredvid. Lyckliga jag.