Efter att jag slutade idag vid fyra knallade jag ner till stan och mötte på Mirelle. Vi satte oss på Gräddhyllan och pratade om livet, eftersom det var så gaalet länge sen vi sist sågs! Efter att vi suttit där ett tag gick vi på jakt efter presenter. Eller ah, Mirre letade present och jag knallade med brevid, som en trogen hund. Men vid sextiden skiljdes vi åt, för hon var nämligen tvungen att gå hem och rasta hunden (the real one. Mozart) 

Då gick jag vidare hem till min moster som fyller år med en solros som jag hade köpt! Tänk så snäll jag kan vara. Hela famijen Glimsveden var i samma veva som jag kom påväg till Ica Maxi, så jag följde med och tog upp plats i kundvagnen! 

Det roligaste under hela dagen var nog när en liten flicka(drygt 5 år) och hennes pappa gick förbi oss, då hon plötsligt stannar till, tittar jätteskumt på mig och viskar högt:
"Pappa, varför sitter tjejen i vagnen?"Slänger upp en lagom go-och-glad-köttbulle-bild innan jag kryper till sängs. Kan inte riktigt avgöra om de där jumbokinderna klär mig eller inte, något som är säkert är ju iallafall att de där 6 kilorna från förra sommaren har satt sina spår, haha! Aja... Imorgon är det jobb med musikvideon hela dagen, känns bra! Sen efter skolan ska jag träffa min saknade vän Mirelle. Ser faktiskt fram emot morgondagen oooch där säger jag godnatt.Ikväll har jag + Jonna, Malinx2, Richard och Marcus varit på bio. Det bästa med filmen var följande:

1. Att huvudpersonen var snygg
2. Att min loka smakade bra
3. Att jag hade någon att smsa med 
4. Att han som satt framför mig såg ut som Anders Bagge
och 5. (det här var det absolut bästa!) När jag gick och kissa

Ett stort "HAHAHA" på alltihopa. 
Men mina fina vänner kan man inte klaga på, oh no. Jag klagar inte ens över att Richard fes mig i ansiktet.
För det var faktiskt kul det också! Ja, juste ja. Kanske kan vara bra att nämna att vi såg på "I am number four".