Nu har mitt så kallade sommarlov börjat på riktigt! Inget mer jobb för min del. Visserligen skulle jag egentligen jobba två dagar till. Men min mamma och pappa tycker inte att jag ska åka ut dit, eftersom jag mår skit av det - gräsallergin gör det inte lätt för mig kan jag lova. Proppar i min tabletter och öser på med ögondroppar, men det tycks ändå inte funka. Så resten av veckan stannar jag hemma - för mitt eget bästa. Vilket jag tror lönar sig i längden. Imorgon är det bad och fotbollsträning som gäller! Till helgen är det Skadevicup, tagga tagga tagga. '

godnatt


Time for bed. Dags att sova! Jag är trött som en sengångare och absolut lika seg. Dagen har varit väldigt varm, men vädret ska bli en aning sämre i några dagarna nu. Men till helgen är det dags för Skadevicup här i Skövde och vädret lär ligga runt 30 grader, stek. På tal om fotbollcuper blev jag tillfrågad att åka med Våmbs 95or till Eskilscupen i Augusti, roligt.. Men ska jag hänga med eller inte? Hm, jag får väl fundera på det i några dagar får jag hoppas, heh. 

Men iallafall, godnatt peopleNär vi kände oss klara vid sjön och bikinin hade torkat, trampade jag och Becka hem till Hentorp igen. Vi tog en fin omväg, den så kallade "bakvägen". Fin natur gör mig glad, hah. Helt seriöst?! Öppna-gröna-somriga ängar, man kan ju inget annat än att må bra av det, hihi. 

Nu är jag iallafall hemma efter en mycket trevlig kväll tillsammans med fina kompisar och särskilt- GULLIGA REBECKA BJÖRN. Det var nog minst fyra år sedan vi två hittade på något?! Jag tycker att det är sjuktskoj att man får tillbaka kontakten efter så lång tid. Me likiiie likiiie!