HEJ SVEJS CUTE FACE! hihih. tänka sig vilket rimm.. hah, suck

Dagen tog sin början i gymnastiksalen, med kullerbyttor och sådant trams. Jag som verkligen är en riktigt akrobat och allt, not. HA-HA! Skoldagen gick och vi slutade vid två. Ellen min gullhöna bor i Skövde denna veckan, eftersom hon praoar här. Vi tog oss en sväng nere på stan, men jag lyckades hålla pengarna nere i plånkan istället för att lägga det på något onödigt, vilket ofta händer! hah. Senare drog vi hem till mig, där vi käkade pågenlimpa, drack apelsinjuice och läste SOLO. Ellen stack "hem" ett tag, för att laga mat till ägaren till huset hon bor i just nu.
 
 

När Ellen hem passade jag på att så en pling till Linn. Mamma bad mig att köpa smör och pappa ville ha choklad, så det var planerat att vi skulle knalla iväg till affären som ligger 500 meter från mig. Men istället tog vi oss till andra sidan stan, alltså Elins Esplanad. Där gick vi runt och röjde, kollade runt efter något jag kan önska mig i födelsedags present. Eftersom att jag fyller femton om 30 dagar. Härligt! Vi var också inne på ICA Maxi stormarknad, där Linn fann sig  sin stora kärlek. Mer om det kan jag tyvärr inte berätta, vill ju inte erkänna hur sjukt konstiga vi två är. HA-HA! Det sparar vi för oss själva helt enkelt. Sen tog vi första bästa buss hem igen, med smöret och chokladen deklart!
 


På Bussen ringde Ellen igen. Så jag och Linn gick tog oss en liten visit tillsammans med henne när vi kom hem igen, ute i det blåsiga Sverige. Ni ska veta att det är alltid lika kul med er två brudar. Puss på er


Linn

HAHAHAHA!

även ifall jag hatar dig ibland (rätt ofta), kan jag inte låta bli att älska dig linn(a) men skulle inte göra nått om du tog bort bilderna:)

2009-03-31 @ 22:08:20
Linn

Du är fan den crazyaste ungen jag känner.. ;)

var de verkligen jag som hitta min stora kärlek?! :P<3

2009-03-31 @ 22:13:11
Linn

Du är fan den crazyaste ungen jag känner.. ;)

var de verkligen jag som hitta min stora kärlek?! :P<3

2009-03-31 @ 22:13:20
Angie

Wild cat e du ;)

2009-03-31 @ 22:50:12
URL: http://gelo.blogg.se/
lämna ett avtryck i bloggens hjärta


« vem är du? hänger du här ofta?


« din e-postadress? lugn och fin, det är bara jag som ser den.

« har du en egen blogg, hemsida eller något annat dylikt?

nå, vad ville du säga mig?