Tjenare alla Swefisar där hemma!
Allt är väl, kom ner till Thailand i går kväll. Resan gick kanon bra, jag sov iallafall i fem timmar och så såg jag ju på film osv. Så det gick riktigt bra! Inte för att jag är vidare flygrädd av mig oså, men iallafall..

Idag till ära började med en härlig hotellfrukost och sen drog vi oss ner till Kata beach. Hur härlig som helst! Stora vågor, hög värme, färsk frukt och thailändare som sprang efter en. Bättre blir det inte! Jag själv passade på att mig en tupplur i solstolen. Vilket jag inte skulle gjort! För nu är jag röd på halv sidan av kroppen, haha..
 
På eftermiddagen började vi dra oss hemåt, där vi la oss i poolen och tog varsin stor maffig glass. Sen blev det en liten vilostund, vilket hela familjen verkligen behövde! Sen gick vi ner i byn och åt. Vattnet stod som spön i backen, haha.. Rätt häftigt är det faktiskt, det är ju lika varmt ändå så.

Nu är klockan halv ett på natten och det är dags att sova. Imorgon är det nya tag som gäller!  Puss puss, frys inte ihjäl hemma i Sverige nu bara. hihih


blekfisen number 1


brori and me


Just nu sitter jag på Arlanda, vårt flyg är försenat. Så vi åker inte fören klockan 24.00, *SUCK* men men.. Sen är det ju bara elva timmar kvar, och sedan är jag vid sol och bad. CYA

förresten! om flyget kraschar.. får ni slåss om min dator! hihiDagen till ära har jag suttit och pluggat, samt packat resväskorna. Jag har knappt varit utanför ytterdörren, haha! Men så är det ibland.. Imorgon vid klockan ett bär det av Stockholm/Arlanda, för att sedan vid tio kliva på planet. Men iallafall, jag ska försöka blogga på så mycket jag kan och ge er så mycket av Thailand som jag kan! Puss och ha det bra alla läsare.
'
                                         mitt boende två veckor framöver, ni lär bli avundsjuka !