du är en bajskorv.

Först skola dåva; Direkt på morgonen va det idrott, å det va riktigt kul! vi hoppa å gjorde volter och så , skit skoj verkligen. Jag som inte ens trodde jag skulle klara en kullerbytta , gjorde tillochmed VOLT ! ojojoj, lite snopna ni blev. Men iallafall, sen va det matte.. Jobba på riktigt ordentligt idag, vilket inte händer så hemskt ofta. Sen va det SO, vi satt å kolla på "Prinsen av Egypten" hela lektionen, å jag älskar den! Sen va det lunch, ingen vidare mat -.- Sen va det dax för bild , vi börja med å göra Gips makser idag, riktigt läskigt ! Sen va det Svenska, klippra och klistra ur tidningar, haha! Efter det språket, som vi fick sluta en kvart tidigare på.. men ändå ;>

thai
SAKNA ! SAKNA ! SAKNA ! SAKNA ! SAKNA
thai

Nu sitter jag hemma, ska snart äta med familjen. Ikväll blir det teven, å så kommer Wix också. Hon är cool hon, haha! puss på dig bby<3 men iallafall, någon som vet någon bra låt? (a) höhö; och imorgon ska jag och Lollo hejja på när laget spelar cup i arenan.. Ni som känner fört, kan ju komma å kolla.

PUSS


hej !

i morse va det mycket trögt, men jag sov till 07;20 men han dock inte till 08;15 bussen så mamsi fick köra mig. Och jag hann till första lektionen som tur va.
Lektioner idag;

- Klassråd, vi körde typ någon lek? ha
- EA , plugga på engelskan
- Idrott
- NO , vi typ labba med värme o.s.v
- SO , religon
- Engelska, prov . Det gick riktigt bra! så jag känner mig stolt.<3
Sen efter skolan gick jag med Ottenvall till bussen å på bussen mötte jag min Walleballe, som jag börja snacka med. Sen hoppa Ellen på, hon hade glömt att hon skulle till Karlsborg idag, eftersom hon flyttar :| men som tur va går hon kvar på skolan. Tills hennes mamma och pappa kom å hämta henne och Ana följde hon med mig hem. Vi chilla lite å fixa med Ellen nya blogg ^^ haha. Vi va också och titta inne i det tomma huset, lite tragiskt alltså ..

Nu sitter jag hemma å myyyyser, idag tänkte jag lägga mig tidigt.

P U S S nämen hej !

Skolan idag va rätt kul, skolverket är där så man får allt passa sig och
sträcka på ryggen när man går genom korridorerna. Idag va det ju elevensal å
 jag latja med mina roliga fotbolls vänner på konstgräset.

laget
bilden är från skadevi i somras . laget,<3


ostbåge
Men iallafall efter skolan stack jag hem å plugga till engelska provet imorgon.. känner att det inte kommer gå något vidare bra men, jag får la försöka. Sen klockan 17;30 stack ner å mötte Erica vid bussen, eftersom vi skulle ha fys/spring träning med laget, jävligt gött nu efter.. rätt stolt att jag orkade med den kondisen jag har för tillfället. maha! Sen följde jag henne till bussen å så satt vi å snacka tills bussen kom, då cykla jag hem och duscha. Nu sitter jag här och fösöker få ner det sista av all engelska till provet imorgon.. men det går riktigt segt! usch, nåja.. jag kommer iallafall bli godkänd, för det känner jag på på mig. Förövrigt lyssnar jag på massa musik, härligt.

kjaaaaaam 
- l i n n o -