30 minuters baktid
massa vaniljsocker
och en mjölig tröja.


 
 När jag kom hem från Vedum där finalen spelades.. Så tog jag det bara lugnt framför teven. Men det vara inte så jätte länge, för min kusin Lovisa ringde och undra om hon kunde komma. Och till henne tackar man inte nej till precis, eftersom hon är min lilla gullegris. Vi bakade en sockerkaka, smeten va iallafall jätte god! Har inte smakat på själva kakan än.. Men om den inte blev så lyckad, så äter säkert lillebror eller pappa upp den. Mamma är ju inte hemma, för hon åkte till Grekland med massa vänninor igår förmiddag. Hon kommer hem i helgen, jag tror inte att vi kommer klara oss här hemma. Hah!

Nu ikväll har jag pluggat So. "När Europa" tar form, vi ska typ redovisa ett föredag om några veckor. Men annars har jag inte gjort alls mycket ikväll. Eller jo! Jag har proppat i mig massa frukt, haha. Vet inte varför? Är väl helt enkelt bara sugen.. Men nu ska jag inte skriva något mer, för imorgon är det skola.. Slutar halv fyra, så nu ska jag snart sova.
bästa bryyyyyden.<3


YES! Nu har vi gjort det, vi har vunnit DM. Vi ska alltså vara det bästa F14 laget i hela Västragötaland. Vi vann mot Falköpings Kik och tog därför guldet.
 
Första halvlek var mycket jämn, men vi hade dem farliga lägena. De blev inte några mål i första. När vi gick in i andra halvlek tog det inte mindre än fem minuter innan vi satte ett mål. Där efter blev det två till! Efter att tränarna flytta runt i laget, blev det massa oroligheter. Då fick Falköping in ett mål. Dom fick också en straff, som gick högt över ribban. Sen var det riktig kamp resten av matchen, men tillslut stod vi där som segare. GLÄDJE! Kan man ju knappast få för mycket av.

Nu har vi bara serien kvar som vi behöver vinna.
 Om vi vinner, så har vi tagit medalj i allt vi ställt upp i iår.

 

VÅMBS F94.
jag har sagt det förut, men jag säger det igen..
NI ÄR DEM BÄSTA JAG VET